• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Thomas Frank: Jeg havde ikke lyst til det

Foto: Getty Images

Thomas Frank jubler efter sejren over Everton, hvor han måtte udskifte spillere, han ikke ønskede at udskifte.

Af Mads Bye Marboe

Efter en længere periode uden sejr vandt Brentford søndag 1-0 hjemme over Everton.

De tre point bringer Brentford op på 12. pladsen i Premier League, og cheftræner Thomas Frank var en lykkelig mand efter opgøret.

- Everton øgede presset i anden halvleg - det er naturligt, når vi er foran 1-0. Men overordnet set var det en meget tæt kamp, og det viser bare, at i den her række er man nødt til at levere 100 procent, både med og uden bolden, hvis du vil have tre point, siger han til BBC Sport.

- Så jeg er tilfreds med, vi fik de tre point. Det er en kæmpe sejr mod en enorm klub. De har investeret enormt de sidste tre-fire år. Det kan man ikke undervurdere.

Brentford har været ramt af skader til flere spillere i den seneste tid, og det fik også betydning for Thomas Franks ageren søndag.

- Som oprykkerhold ønsker vi at være modige, vi ønsker at være fremadrettede, vi ønsker at angribe. Så har vi været uheldige med skader til en række nøglespillere, og jeg må udskifte tre spilere i løbet af kampen, som jeg ikke har lyst til at udskifte.

- Alligevel formår vi at hænge i, vi får et meget vigtigt clean sheet. I de sidste tre kampe har vi fået for mange chancer og mål imod os, så vi havde fokus på at få styr balancen mellem det høje og det mellemhøje pres. Det leverede drengene.

Næste opgave for Brentford er Tottenham, der venter torsdag aften.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020