• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Thomas Frank: Vi kan rigtig godt lide ham

Foto: Getty Images

Thomas Frank er ærgerlig over, at han ikke kan give ham mere spilletid.

Af Mads Bye Marboe

Marcus Forss har bombet for Brentford i de to kampe, han har spillet i Carabao Cuppen i denne sæson.

Den finske angriber scorede en enkelt gang mod Forest Green og hele fire gange i 7-0-sejren over Oldham i seneste runde. Nu venter Stoke i ottendedelsfinalen, og Forss kommer til at være en del af Thomas Franks startopstilling.

- Marcus Forss starter. Han har gjort det fantastisk i cupturneringerne og gjorde det rigtig godt efter sin indskiftning mod Chelsea. Han gjorde mange ting rigtigt mod Leicester, men var lidt uheldig med, hvor bolden faldt ned.

- Vi er nødt til at komme med et stærkt hold, hvis vi vil have en chance for at gå videre. Hvordan holdet helt præcist kommer til at se ud, finder I ud af på onsdag, men jeg vil med sikkerhed ikke lave lige så mange ændringer som til de første to kampe. Vi stiller stærkt op, siger Thomas Frank på pressemødet inden opgøret.

Trods de gode præstationer i Carabao Cuppen er det ikke blevet til mere end 60 minutters spilletid i Premier League for 22-årige Forss. Det ærgrer Thomas Frank, som godt kan lide finnen.

- Hvis vi havde været i Championship, havde han måske været vores førsteangriber. Vi er rykket et niveau op, og vi har brug for mere end en god spiller. Marcus har været igennem en god udvikling som spiller og som person. Da han var yngre, havde han måske banket på min dør, men nu ved han, hvad han skal gøre.

- Vi kan rigtig godt lide ham, og når muligheden opstår, skal han være klar. Brian Riemer er meget over ham med ekstra træning og videofeedback for at sikre, at han er klar, når han får minutterne.

Marcus Forss har lavet 18 mål i 67 kampe for Brentford.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020