Premier League Lars Gram-Hanssen

- Tiden er kommet til at lade Kane gå

Foto: Getty Images

Antonio Conte har indikeret, at Tottenham er flere år fra at kæmpe med om mesterskabet, og ifølge The Telegraph bør London-klubben derfor give Harry Kane lov til at sige farvel.

Af Lars Gram-Hanssen

Harry Kane fik ikke lov til at tage til Manchester City i sommer, men Tottenham bør snart give stjerneangriberen lov til at forlade klubben. 

Sådan lyder det i en klumme fra den engelske avis The Telegraph.

- Hvis Spurs er flere år fra at kæmpe med om mesterskabet, som Conte antyder, så er der tale om år, som Kane ikke har, skriver The Telegraph-journalisten Jason Burt således. 

Ifølge Burt er 'tiden kommet til at lade ham [Kane, red.] gå'. 

- Den gode nyhed er, at Harry Kane er tilbage. Den dårlige nyhed er, at hans genfundne form endnu engang har understreget skellet mellem hans niveau og hans holdkammeraters niveau. Det illustrerer hvor atypisk det er, at en verdensklasseangriber bliver fastholdt i en klub, der er langt væk, flere år væk, fra at kæmpe med i toppen.

Jason Burt peger på, at Harry Kane fylder 29 år til sommer, og at den engelske landsholdskaptajn i sommer ønskede at komme væk, fordi han ikke vil slutte karrieren uden trofæer. Og ifølge Burt vil det være det bedste tidspunkt for Tottenham at sælge Harry Kane til sommer, hvor angriberen stadig har to år tilbage af sin kontrakt. 

Således vil Tottenham stadig kunne få mange penge for angriberen, og de penge vil så kunne gå til den genopbygning af truppen, som der virkelig er behov for, lyder det fra Burt. Spørgsmålet er selvfølgelig, om Antonio Conte vil acceptere at miste Kane.