• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Tidligere Juventus-boss kan blive United-direktør

Foto: Getty Images

Jean Claude Blanc har også været forbi Paris Saint Germain.

Af Oliver Okstrøm

Det har tidligere på onsdagen stået klart, at Richard Arnold er færdig som administrerende direktør for Manchester United. Den næste direktør i rækken for den engelske storklub lader også til at være på plads.

Det skriver franske Footmercato.

Det drejer sig om Jean Claude Blanc, der tidligere både har været Juventus-præsident og Paris Saint Germain-direktør - og det ser nu ud til, at han linet op til at tage over, når Jim Ratcliffes indtræden i United er på plads.

Sidstnævnte står til at overtage 25 procent af aktierne i Manchester United, og det forventes, at han i de kommende dage bliver endelig bekræftet som ny medejer.

I Manchester United er der selvsagt store udfordringer om at komme tilbage på det gamle niveau i toppen af engelsk fodbold. Det er dog ikke første gang, at han har stået med en stor opgave. Det gjorde han også tilbage i 2006, hvor han kom i spidsen for Juventus lige efter deres tvangsnedrykning til Serie B.

Her stod han foruden deres tilbagevenden til toppen af italiensk fodbold også bag nedrivningen af Delle Alpi og opbygningen af Allianz Juventus Stadium, hvor de var den første italienske klub, der byggede sit eget stadion.

Richard Arnold nåede at være i Manchester United i 16 år, hvor de to seneste var som administrerende direktør. Læs mere om hans afgang her.