Tottenham sender Chelsea ud efter straffesparkskonkurrence

Spurs er klar til kvartfinalerne i Carabao Cup

Tottenham er videre i Carabao Cup, efter at de vandt en straffesparkskonkurrence over Chelsea tirsdag aften.

Fra kampens start havde begge hold sparet et par stjerner.  Tottenham startede således uden eksempelvis Pierre-Emile Højbjerg, Harry Kane og Son Heung-min, mens både Kai Havertz og N’Golo Kante startede på bænken for Chelsea.

Samtidig startede debutanten Sergio Reguilon for Tottenham, mens Edouard Mendy fik debut i Chelsea-målet.

En stjerne, Chelsea ikke havde sparet, var imidlertid Timo Werner, og han udnyttede lejligheden til at score sit første mål i den blå Chelsea-trøje.

Efter 20 minutter sendte Cezar Azpilicueta en flad bold ind til Timo Werner, der modtog bolden på kanten af feltet og bankede bolden i mål ved nærmeste stolpe med en benhård afslutning.

Den føring holdt indtil pausen, og langt ind i anden halvleg, hvor Tottenham jagte en udligning. Undervejs kastede Spurs også Pierre-Emile Højbjerg og Harry Kane i aktion, og udligningen faldt efter 85, hvor et indlæg fra Sergio Reguilon havnede for fødderne af Erik Lamela, som prikkede bolden i mål.

Der blev ikke scoret mere i den ordinære spilletid, og der skulle en straffesparkskonkurrence til at finde vinderen.

Her var Tottenhams fem udvalgte skytter, heriblandt Højbjerg, stensikre, mens Mason Mount fra Chelsea sparkede forbi mål. Dermed vandt Tottenham altså straffesparkskonkurrencen med 5-4 og er klar til kvartfinalerne i turneringen.