• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Træner bønfalder City efter angribers vanvidskamp

Foto: Getty Images

I River Plate vil man virkelig gerne beholde Julian Alvarez frem til udgangen af året. Den idé er Manchester City dog ikke med på, lyder det fra den argentinske klubs cheftræner efter onsdagens opgør mod Allianz Lima, hvor Alvarez scorede seks kasser.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er svært at bebrejde Pep Guardiola, hvis spanieren er i godt humør for tiden.

Manchester City snuppede således det engelske mesterskab på dramatisk vis i weekenden, og mestrene kan nu kigge frem mod næste sæson, hvor truppen allerede er blevet markant forstærket. 

Det er selvsagt Erling Haaland-indkøbet, der har trukket størst opmærksomhed. Men nordmanden skal faktisk konkurrere med en anden ung angriber, der også er brandvarm for tiden. Den argentinske landsholdsangriber Julian Alvarez, der denne sommer skifter til Manchester City, scorede således hele seks gange, da River Plate onsdag bankede Allianz Lima med 8-1 i Copa Libertadores. 

Angriberen kan dog ikke spille Copa Libertadores til ende i River Plate, da turneringen først slutter i oktober. Og Manchester City vil ikke vente, lyder det fra den argentinske klubs cheftræner, Marcelo Gallardo.

- Det er vanskeligt for Julian at blive, for der er et hold, der har foretaget en stor investering. Manchester City henter en usleben diamant, lyder det således, ifølge Manchester Evening News, fra Marcelo Gallardo. 

- Hvis de vil udleje spilleren til os i resten af året, så ville vi ikke have noget problem med det, og vi ville være meget taknemmelige. Vi siger til dem, at vi forbereder en spiller, der allerede er moden nok til at tage springet, men at vi kan give ham endnu mere. Men Guardiola vil ikke lytte til mit forslag. Vi ville være meget taknemmelige, hvis de kunne lade os beholde Julian resten af året. 

Den 22-årige Alvarez har i denne sæson scoret 14 mål i 17 kampe for River Plate.