Foto: Getty Images
Premier League

Trods rygter: Var sikker på at Højbjerg blev

Pierre Emile Højbjerg lignede en spiller, der var på vej væk fra Tottenham i sommer, men sådan gik det ikke.

Pierre Emile Højbjerg har været vant til at spille en stor rolle i Tottenham med fast plads i startopstillingen. Sådan har det dog ikke været i denne sæson, hvor man har fået Ange Postecoglou ind som manager.

Senest blev det til en halvleg mod Manchester City, og selvom han får ros af sin manager efterfølgende ifølge mediet football.london, så må Postecoglou også forholde sig til, hvorvidt danskeren er på vej ud.

Det var han på rygtebasis i sommerens vindue, men dengang tvivlede Spurs-chefen ikke på, hvordan det ville ende. 

- Jeg troede aldrig på noget tidspunkt i transfervinduet, at Pierre ville forlade klubben. De samtaler, jeg havde med ham, var, at han var her og ønskede at bidrage, han ville være en del af det, vi byggede op, siger han og fortsætter:

- Det er klart, at nogen, der har spillet regelmæssigt, ville have ønsket at spille mere, men vores præstationer har været stærke, og han har måttet vente på sin chance, lyder det fra Postecoglou.

Nu venter et nyt transfervindue lige om hjørnet, og der er nu også ekstra ros til Højbjerg for de indsatser, han har leveret i de opgør, hvor han er kommet ind.

- Han har også været meget vigtig i mange af de kampe, vi har vundet sent eller skulle forsvare sent. Han har været en af dem, der har hjulpet os, og det er ikke, fordi han slet ikke har bidraget. Han har været en virkelig vigtig del af vores hold. Vi ville ikke være i denne position, hvis vi kun stolede på vores startopstilling, fortæller Tottenham-manageren.

Endelig er der også et klart budskab til de spillere, som ikke får så meget spilletid, som de gerne vil.

- Det er vigtigt, hvis de vil fortsætte med at få chancer, at de træner godt, og når de spiller, uanset om de starter eller ej, bidrager de til holdet, oplyser Ange Postecoglou.

Senest forlyder det også, at Højbjerg er blevet streget fra listen i en anden klub. Læs mere om det her.