Premier League Mads Bye Marboe

Tror ikke på Eriksen: Det ville være meget skørt

Foto: Getty Images

Han kan ikke forestille sig Christian Eriksen skifte til klubben.

Af Mads Bye Marboe

Hvad skal der ske med Christian Eriksen efter denne sæson?

Spørgsmålet hænger stadig i luften, men De Telegraaf-journalisten Mike Verweij vil næsten gerne udelukke, at danskeren vender tilbage til Ajax. Det siger han i De Telegraafs fodboldpodcast.

Det hænger sammen med sagen om Abdelhak Nouri, der faldt om under en træningskamp for Ajax. Nouris familie beskyldte Ajax' for ikke at yde tilstrækkelig hjælp til Nouri efter hans kollaps.

- Det ville være meget skørt. I (Abdelhak) Nouris tilfælde sagde Ajax, at han - selvom han var blevet behandlet godt - aldrig ville være vendt tilbage til Champions League-niveau. Til sidst blev der lavet en fin aftale med familien Nouri, men når Ajax har sagt det, og der oven i købet rejses en voldgiftssag, ville det ikke være anstændigt at hente Eriksen.

Kollegaen Valentijn Driessen kan omvendt godt se Eriksen i Ajax for sig.

- Når jeg kigger på Ajax' midtbane, og at Gravenberch forlader den... Vi så Eriksen for Danmark mod det hollandske landshold, og det er en spiller, der ville passe rigtig godt til Ajax. Se bort fra hjerteproblemet. Det ville være i stil med at hente Daley Blind tilbage. Jeg mener, han kan være med.

Christian Eriksen har lavet et mål og fire assists i ti kampe for Brentford i denne sæson.