Premier League Lars Gram-Hanssen

Tuchel fik dræberblikket af Chelsea-stjerne

Foto: Getty Images

Det blev ikke modtaget med stor forståelse, da Thomas Tuchel valgte at bænke Mason Mount i lørdagens topbrag mod Manchester City.

Af Lars Gram-Hanssen

Mason Mount starter som regel inde for Chelsea, men i lørdagens topbrag mod Manchester City måtte den offensive midtbanespiller tilbringe de første 81 minutter på bænken. 

Frank Lampard har tidligere afsløret, at Mount er typen, der ikke tager let på at blive vraget.

- Jeg kan huske hver eneste gang, jeg ikke brugte Mason... og folk vil sige, at det ikke var ofte... men hans øjne brændte mig i mødelokalet i det øjeblik, jeg ikke valgte ham. Og det var en 20-årig knægt. Jeg kunne godt lide det, for det mindede mig om mig selv, lød det således, ifølge The Telegraph, fra Lampard. 

Og efter Manchester City-kampen blev Thomas Tuchel derfor spurgt, om han også fik dræberblikket af Mason Mount, da han ikke fandt plads til den 23-årige englænder i sin startopstilling. 

- Ja, dem får jeg, og det er helt normalt. Men det er stadig indenfor Masons venlige, høflige og respektfulde væremåde, så der er intet problem i det. Jeg forstår godt øjnene, og jeg forstår godt blikket. Jeg kender selvfølgelig det blik. Han er her for at spille de her slags kampe, men vi valgte simpelthen at satse på løbere, lød det således, ifølge football.london, fra Thomas Tuchel. 

- Vi vurderede, at vi kunne bryde linjerne oftere med Hakim [Ziyech, red.] som en venstrebenet i venstre side, og med Christian [Pulisic, red.] i højre side, fordi Christian kunne komme med i feltet.

Ifølge Thomas Tuchel skal Mason Mount dog ikke frygte, at hans plads på bænken kommer til at blive et længerevarende problem.