• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Udsat storkamp udløser kalender-kaos i PL

Foto: Getty Images

Manchester United og Liverpools udsatte kamp har sat planlæggerne i Premier League på en svær opgave. Der er ikke mange ledige datoer resten af sæsonen.

Af Anders Dehn

Søndag skulle Manchester United og Liverpool FC har stødt sammen i et vigtigt opgør i Premier League, men den engelske storkamp blev udskudt. I stedet skal den spilles på en anden dato. Den dato bliver bare svær at finde.

Der er således kun tre uger tilbage af sæsonen, og enten skal begge eller et af holdene spille i alle mellemliggende weekender og midtuger. Derfor udgør udskydelsen en stor udfordring for Premier Leagues turneringsplanlæggere, skriver Sky Sports.

Alle kampe i 38. og sidste spillerunde i Premier League skal afvikles på samme dag, den 23. maj. Inden da skal både United og Liverpool klemme fire ligakampe ind foruden altså det indbyrdes opgør. United møder desuden AS Roma i returkampen i Europa League-semifinalen.

Det er næppe på tale at afvikle den udskudte kamp senere end de nævnte datoer. Dels skal Manchester United formentlig spille Europa League-finale, efter holdet slog Roma 6-2 i det første opgør, dels vil Premier League typisk gerne afvikle alle kampe i sidste spillerunde samtidig. 

Dermed er der altså ikke mange ledige kampdatoer tilbage resten af sæsonen.

Gårsdagens kamp blev udskudt, fordi tusindvis af fans demonstrerede mod klubbens upopulære ejere ude foran Old Trafford i timerne forud for det planlagte kickoff. En gruppe på nogle hundrede brød desuden ind på stadion og opholdt sig på banen.

Læs mere og se billeder og video her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020