Video : Tipsbladet
Premier League

Undrer sig over Eriksen-indhop: Jeg var i vildrede

Christian Eriksens indskiftning i søndagens FA Cup-semifinale mod Coventry vækker undren blandt to eksperter.

Han har været ude i kulden i Manchester United i de seneste måneder, men i søndagens FA Cup-semifinale mod Coventry valgte Erik ten Hag at bringe Christian Eriksen i spil efter 72 minutter, hvor den danske landsholdsstjerne afløste 19-årige Kobbie Mainoo. 

Beslutningen om at sende Christian Eriksen på banen var dog en anelse besynderlig, lyder det fra Arsenal-legenden Ian Wright, der dækkede semifinalen som ekspert for ITV. 

- Jeg var bare meget overrasket over at se Mainoo blive taget ud. Jeg ved ikke, om han havde fået et slag eller noget, men han er en spiller, der kan kontrollere kampen og tage tempoet ud af den. Så jeg var meget overrasket over at se ham blive taget ud. 

- Man kan tale om erfaring, men det gjorde virkelig ikke den store forskel at skifte Eriksen ind. Jeg var i vildrede, lød det fra Ian Wright i studiet. 

Manchester United var foran med 3-1, da Christian Eriksen kom ind, men Coventry kom efterfølgende tilbage på 3-3, inden Erik ten Hags tropper vandt efter straffesparkskonkurrence. 

- Man kunne se, at det udviklede sig til kaos, og Coventry kom virkelig tilbage i kampen. Ellis Simms skabte problemer, og Fabio Tavares så god ud. De gjorde det næsten, lyder det fra Ian Wright. 

På sin YouTube-kanal 'Five' undrede den tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand sig også over beslutningen om at tage Mainoo ud til fordel for Eriksen. 

- Man kan ikke tage Alejandro Garnacho ud. Kobbie Mainoo bliver også taget ud tidligt. Det er unge og sultne drenge, lyder det fra Rio Ferdinand. 

Christian Eriksen fik dog afslutningsvist en vigtig rolle for Manchester United i søndagens opgør, da den danske stjerne scorede for 'De Røde Djævle' i straffesparkskonkurrencen.