Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Man Utd-spillere ramt af hård opstart

Flere erfarne spillere i Manchester United mener angiveligt, at deres dårlige sæsonstart blandt andet kan tilskrives en hård preseason. Det skriver The Guardian.

Manchester Uniteds sæson har mildt sagt været forbi skiven indtil videre. I Champions League er man i øjeblikket på vej ud allerede i gruppespillet, og i Premier League er man på sjettepladsen i øjeblikket.

Den vanskelige start er nu noget, som bliver forklaret med en hård opstart forud for de gældende kampe. Det mener flere erfarne spillere i hvert fald, skriver engelske The Guardian, der har talt med flere erfarne spillere fra United-truppen.

Forud for sæsonen var der da også træningskampe i både Norge, Skotland, England og Irland samt en 12-dages tur til USA, hvor man kom både itl New Jersey, San Diego, Houston og Las Vegas.

Det skal med, at det også var efter en sæson, hvor en stor del af spillerne havde været til VM i Qatar.

I den forbindelse bliver der også peget på, at den danske landsholdsspiller Christian Eriksen skulle have klaget over rejsen efter, at den engelske klub havde tabt til Borussia Dortmund i Las Vegas.

De kommercielle krav til klubben kan derfor have været årsagen til, at der har været så store vanskeligheder for holdet.

I øjeblikket er klubben også plaget af skader, som blandt andet er gået udover Eriksen, ligesom Rasmus Højlnud også er blevet ramt. Sidstnævnte var dog ikke med i deres testkampe, da han endnu ikke var skiftet til dem dér.

Onsdag er desuden årsdagen for, at Glazer-familien satte Manchester United til salg. Det har betydet, at Jim Ratcliffe er på vej ind, og det er ikke uden ændringer. Læs mere om det her.