• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

United-ikon: Det er min største Eriksen-bekymring

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane er Christian Eriksen ikke en spiller, der bringer "De røde djævle" tilbage til at kæmpe med om mesterskabet.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen fik søndag sin officielle debut i Manchester United-trøjen, men det endte desværre med et skuffende 2-1-nederlag til Brighton på Old Trafford. 

Og efter slutfløjtet udtrykte Manchester United-legenden Roy Keane så en bekymring over Eriksen, omend ireren også roste den danske landsholdsstjerne. 

- Jeg synes, at han er en rigtig god spiller. Kommer han til at bringe Manchester United tilbage til at kæmpe om trofæer? Svaret er nej. Min største bekymring ved spillere som Christian, og Manchester Uniteds største problem i det seneste år eller to, er når man ikke er i boldbesiddelse mod bedre hold - det er ikke en af hans styrker. En talentfuld spiller, men jeg er ikke overbevist. Men en god spiller, lød det således, ifølge Express, fra Roy Keane i Sky Sports-studiet. 

Et andet Manchester United-ikon, den tidligere højre back Gary Neville, vurderede ikke, at Eriksen skulle tillægges skyld for søndagens nedtur. 

- Jeg sidder overhovedet ikke og kigger på træneren eller de nye spillere, Eriksen og Martinez, og siger, at de er problemet. De er helt nye i det. Problemet er, at klubben ikke har leveret træneren en bedre trup. Det er uacceptabelt i begyndelsen af sæsonen. Det måtte ikke ske, men det er sket, lød det således, ifølge Daily Mail, fra Gary Neville. 

Næste udfordring for Manchester United og Christian Eriksen er på lørdag, hvor der venter en udekamp mod Brentford. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.