Video : Tipsbladet
Premier League

United-kaptajn fremhæver Højlund-kvalitet

Bruno Fernandes er begejstret over Rasmus Højlunds attitude i Manchester United, hvor den unge dansker er meget åben og imødekommende.

Der er store forventninger til Rasmus Højlund i Manchester United, hvor den engelske klubs fans længe har sukket efter en ægte målræv. 

I søndags fik den 20-årige dansker så endelig sin debut i Premier League, hvor han gjorde det godt mod Arsenal, og Højlund har nu også fået rosende ord med på vejen fra Manchester Uniteds anfører Bruno Fernandes. 

- Han er typen, der altid forsøger at tale med alle. Han er meget åben. Han er en knægt, som - ud fra det, jeg har set - ønsker at arbejde for at komme på holdet, fordi han ønsker at være så kampklar som muligt, lyder det ifølge Manchester Evening News fra Bruno Fernandes. 

- Selvfølgelig vil jeg gerne opbygge den forbindelse til ham, som jeg har med de andre angribere og kantspillere, for jeg er her for at sætte dem i scene. Jeg vil gerne gøre dem glade og skabe chancer for dem. Derefter er det op til dem at score målene. 

Rasmus Højlund kan potentielt score sit første mål for Manchester United på næste lørdag, hvor Brighton gæster Old Trafford i Premier League.