Foto: Getty Images
Premier League

United-legende: Dét er Rasmus Højlunds problem

Der er en særlig årsag til, at Rasmus Højlund ikke har åbnet målkontoen i Premier League, mener Manchester United-legende Andy Cole.

651 minutter. 

Så længe har Rasmus Højlund været på plænen i Premier League uden at få netmaskerne til at blafre - og det er der en særlig årsag til, hvis man spørger tidligere Manchester United-bomber Andy Cole. 

- Jeg tror, ​​at et problem for Højlund er, at han ikke har nogen hos Man Utd at lære fra. Da jeg kom til Man Utd, havde jeg folk som Hughes (Mark, red.) og Cantona (Eric, red) at lære af. Der var altid mulighed for at lære, men den erfaring har Højlund ikke omkring sig, og byrden falder helt og aldeles på ham. Han arbejder så hårdt på banen, og han er ung og ivrig efter at imponere. Det er et stort pres at lægge på en så ung spiller, fortæller Andy Cole til den engelske avis The Mirror.

I de seneste dage er Bundesliga-bomberen Serhou Guirassy blevet rygtet til Old Trafford, og det er ikke en dum ide for 'De Røde Djævle' at opruste op foran, vurderer Andy Cole. 

- Man Utd har brug for at hente en angriber, der har spillet på et højt niveau i mange år, da de simpelthen ikke scorer nok mål. Det vil tage meget af byrden af ​​Højlund og også give ham nogen at lære fra, fortæller Premier League-legenden. 

Andy Cole spillede 275 kampe for Manchester United, hvor han kvitterede med 121 fuldtræffere. 

Han var blandt andet en af nøglefigurene på det United-mandskab, der vandt 'The Treble' i 99/00-sæsonen.