• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

United-oprydning: 12 spillere kan være på vej væk

Foto: Getty Images

Manchester United kan se frem til en travl sommerpause.

Af Oliver Okstrøm

Sæsonen er slut for Manchester United, og nu kan klubben begynde at kigge ind i et transfervindue, hvor spillere som Declan Rice og Harry Kane er blevet sat i forbindelse med dem som de store sommer-forstærkninger.

Men inden det kan komme på tale, så forlyder det, at der skal sælges først. Her peger engelske Daily Mail på, at der er risiko for, at 12 spillere skal pakke deres sager.

I første omgang vil der være tale om Wout Weghorst, Marcel Sabitzer og Jack Butland, der afslutter deres lejeophold nu. Derudover kan spillere som Jadon Sancho, Aaron Wan-Bissaka, Fred, Anthony Martial eller Scott McTominay være i fare.

Endvidere har David de Gea ikke forlænget sin aftale med United, som har skabt en del spekulationer om hans fremtid, ligesom Harry Maguire er kommet i en sekundær rolle for Erik ten Hag.

Endelig forventes det også, at Axel Tuanzebe og Tom Heaton forlader klubben, når deres kontrakter udløber ved udgangen af denne måned.

Det har ellers været en sæson med gode perioder for Manchester United, som kom i finalen i både Carabao Cup og FA Cup, hvor de vandt den førstnævnte, der var det første trofæ for klubben i en årrække.

Derudover sikrede de sig en tredjeplads i Premier League, men det var først i de sidste runder af turneringen, at Champions League-pladsen blev sikret for Christian Eriksen og Co.

Eriksen selv har senest fået sig lidt af en svirper af United-legenden Roy Keane. Læs mere om det her.