• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Revser Eriksen efter vildt øjeblik: Det var skidt

Foto: Getty Images

Roy Keane er ikke tilfreds med Christian Eriksens positionering i de indledende sekunder af lørdagens FA Cup-finale, hvor Manchester United kom bagud efter 13 sekunder.

Af Lars Gram-Hanssen

Det endte med et bittert 2-1-nederlag, da Christian Eriksen og Manchester United lørdag mødte Manchester City i FA Cup-finalen på Wembley. 

"De Røde Djævle" fik da også den mest skrækkelige start, man kunne have forestillet sig, da Ilkay Gündogan efter 13 sekunder helflugtede bolden ind bag David de Gea. 

Christian Eriksen var den Manchester United-spiller, der var tættest på Gündogan i skudøjeblikket, og efter slutfløjtet blev den danske landsholdsstjerne kritiseret af den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane. 

- Det er en forrygende afslutning, et glimrende mål. Men rent defensivt mener jeg, at United ikke var klar. Jeg ville være virkelig kritisk overfor de tre midtbanespillere, Casemiro, Fred og Eriksen, lød det, ifølge Metro, fra Roy Keane.

- De er alle på den forkerte position, og de har alle taget forkerte beslutninger 10-12 sekunder inde i kampen. Det er ikke godt nok af erfarne spillere. De var virkelig ikke klar mentalt. Det var skidt af Manchester United. 

Manchester United fik efterfølgende udlignet ved Bruno Fernandes, inden Ilkay Gündogan i anden halvleg afgjorde finalen med endnu en flugter.