Video : Tipsbladet
Premier League

United-spillerne er i chok over Ten Hag-beslutning

Det kom en del bag på en række spillere i Manchester United, at de beholder Erik ten Hag, forlyder det.

Manchester United havde - trods triumfen i FA Cuppen - en rædselsfuld sæson, og rygterne om en fyring til Erik ten Hag har været mere end almindelig vedholdende. Den seneste melding er dog, at han bliver.

Det kunne The Guardian fortælle, og nu er det The Telegraph, som er ude med en historie om, hvordan spillertruppen har taget imod beslutningen om, at de også i den kommende sæson har hollænderen som cheftræner.

Bliver der der peget på, at spillerne blev 'chokerede', da de fik nyheden at vide, da mange i truppen troede, at det ville være slut med Ten Hag i klubben.

Det bliver ikke skrevet hvilke af spillerne, der skulle have fået et chok af det.

Ikke desto mindre har de nu dét at forholde sig til, da situationen omkring cheftræner-posten nu ser ud til at være løst. I den forbindelse har det imponeret, hvordan hollænderen har udvist ro under samtalerne om fremtiden.

Næste opgave for dem bliver nu at rette fokus på transfermarkedet, hvor der kan være udsigt til en del udskiftninger. Blandt andet har Christian Eriksen været nævnt i de engelske medier som en spiller, der kan være på vej væk.

Forud for beslutningen om at lade Erik ten Hag blive i Manchester United havde der været meldinger om, at de havde haft hemmelige samtaler med Thomas Tuchel, men han valgte at tage et sabbatår i stedet.

Erik ten Hag har kontrakt med United frem til sommeren 2025.