United-stopper slipper med skrækken: Udskrevet fra hospitalet

Manchester Uniteds Eric Bailly måtte bæres ud af gårsdagens FA Cup-semifinale mod Chelsea. Forsvarspilleren giver dog nu en opløftende status.

Manchester Uniteds stime på 19 kampe uden nederlag kom søndag til en ende, da Ole Gunnar Solskjærs tropper tabte fortjent med 3-1 til et velspillende Chelsea-mandskab på Wembley i FA Cup-semifinalen.

Føringsmålet scorede Olivier Giroud efter 56 minutter - vel at mærke i første halvleg.

Manchester Uniteds Eric Bailly måtte nemlig udgå i kampens første halvdel med det, der lignede en slem hovedskade, og ivorianeren lå længe og måtte tilses, inden at han måtte bæres ud og spillet kunne genoptages.

Solskjær og kompagni ser dog ud til at slippe med skrækken. Mandag oplyser Bailly nemlig selv på det sociale medie Twitter, at han allerede er blevet udskrevet fra hospitalet.

- Tak for alle de støttende beskeder. Jeg har det ok, og det var bare en forskrækkelse. Gårsdagens nederlag gør mere ondt lige nu. Vi må tilbage på sporet og fokusere på de to store kampe i denne uge, skriver Bailly.

Artiklen fortsætter efter tweetet.

Manchester United møder i denne uge West Ham United og Leicester City. Vinder Solskjærs tropper begge kampe er United sikre på en plads i Champions League i næste sæson.

Eric Bailly ventes dog at sidde over i særligt onsdagens opgør mod West Ham for en sikkerheds skyld.