• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

United-veteran er mest imponeret af Rasmus Højlund

Foto: Getty Images

Jonny Evans har udpeget Rasmus Højlund som den spiller, der har imponeret ham mest siden skiftet tilbage til Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Det lå umiddelbart ikke i kortene, at Jonny Evans en dag skulle vende retur til Old Trafford, da den nordirske forsvarsspiller i 2015 skiftede fra Manchester United til West Bromwich. 

Men sådan gik det alligevel, for efter fem sæsoner i Leicester skiftede den 35-årige Jonny Evans i sommer tilbage til Manchester United på en fri transfer. 

Dermed er den rutinerede forsvarsspiller blevet holdkammerat med Rasmus Højlund, og den danske landsholdsangriber har imponeret Evans stort.

I et interview med Manchester Uniteds egen presseafdeling har Jonny Evans nemlig valgt at pege på Rasmus Højlund som den spiller, der har imponeret ham mest siden skiftet tilbage til Manchester United. 

- Jeg vil nok sige Højlund. Fordi han som så ung en knægt har de kvaliteter og den personlighed, han har. Og han lægger også en kæmpe arbejdsindsats. Jeg kan fornemme, at fansene virkelig har fået et blødt punkt for ham, og han kommer til at blive en topspiller, siger Jonny Evans. 

Jonny Evans har efter skiftet tilbage til Manchester United fået overraskende meget spilletid, idet nordireren ofte er blevet foretrukket foran Raphaël Varane. 

Jonny Evans og Rasmus Højlund kunne potentielt have stået foran hinanden i mandagens EM-kvalifikationskamp mellem Nordirland og Danmark, men begge spillere misser kampen med en skade.

Jonny Evans pådrog sig sin skade i Manchester Uniteds 4-3-nederlag til FC København i sidste uge.