Video : Tipsbladet
Premier League

Uniteds angriber-jagt: Kun Højlund er tilbage nu

De øvrige angrebs-emner er faldet fra.

Manchester United er efter sigende på jagt efter en ny angriber i dette transfervindue. Her har navne som Harry Kane, Victor Osimhen og flere andre været nævnt. Heriblandt også danske Rasmus Højlund og Frankfurts Randal Kolo Muani.

Mens Kane og Osimhen hurtigt er blevet sorteret fra, forid de er for dyre til Uniteds budget, så er de to sidstnævnte stadig i spil. I hvert fald på rygteplan. Nu ser det ud til, at endnu en falder fra. Det skriver engelske The Independent.

Her bliver der fortalt om, at Muani er kommet på Paris Saint Germains ønskeliste til den kommende sæson. Det menes desuden ikke, at det skal være som en erstatning for Kylian Mbappe, men at de uanset hvad leder efter en ny 9'er.

Tidligere har han også været kædet sammen med Bayern München, som nu kan se frem til at have Harry Kane som deres mand, de gerne vil have tilføjet til deres trup. 

Når PSG ser ud til at blive Randal Kolo Muanis kommende destination, så handler det om, at de har fået solgt idéen om en retur til sit hjemland rigtig godt, ligesom det vil passe godt til ham i hans karriere nu. Derudover ser det ud til, at Frankfurt kan sælge ham for godt 700 millioner kroner.

Det ender altså med, at Rasmus Højlund nu er den eneste tilbage, som Manchester United lader til at være ude efter - og have en chance for at købe. 

I de seneste dage er det også kommet frem, at danskeren skulle være enig med United. Læs mere om det her.