• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Uofficiel debut til Elias Fritjof Sørensen i stort Newcastle-nederlag

Foto: Newcastle United

Den 19-årige dansk angriber Elias Fritjof Sørensen fik den sidste halve time, da Newcastle tabte stort til Wolverhampton i en træningskamp.

Af Kenneth Jensen

Premier League-klubben Newcastle United kommer igen i denne sæson til at kæmpe i bunden af den bedste engelske række, og at dømme på præstationen i testkampen mod Wolverhampton onsdag, er "The Magpies" også et godt bud på en nedrykker, efter de blev blæst ud med 0-4.

Klubben har solgt topscorer Ayoze Perez, ladet angriber Solomon Rondons lejeaftale løbe ud, selv om han scorede 11 gange i Premier League, og tilmed solgt tredjeangriber Joselu. Samtidig har Rafael Benitez forladt klubben, og Steve Bruce er kun lige blevet ansat, men lader til alligevel at være i clinch med sin tidligere klub Sheffield Wednesday, som han forlod tirsdag.

Nu har Newcastle så altså også taget hul på testkampene, og det skete onsdag i Premier League Asia Trophy, hvor Wolverhampton vandt klart og nemt.

Newcastle var bagud 0-3 ved pausen, men formåede at sætte en prop i, inden Tom Allan scorede et selvmål, der gjorde det til 0-4, der også blev slutresultatet. Diogo Jota scorede to gange.

Det var det negative. Det positive - set med danske briller - var, at danske Elias Fritjof Sørensen, 19 år, fik den sidste halve time på banen. Og Elias Fritjof Sørensen var blandt andet sit holds bedste. Der skulle heller ikke så meget til på en elendig dag for Newcastle, men Fritjofø Sørensen kom ind til sin uofficielle debut og skabte med sine første boldberøringer en god mulighed, hvor en holdkammerat også kom til en afslutning.

Senere viste den danske angriber gode kvaliteter på kanten af feltet, inden han dog slog et skidt indlæg i feltet.

I det store hele kan Elias Fritjof Sørensen være tilfreds med sin egen indsats, for han gjorde det fint, men for holdet må der være dybe panderynker hos træner og fans, for det ligner ikke just en klub og et hold, der er på rette vej.

Der venter en kamp mere i Premier League Asian Trophy for Newcastle, inden klubben rejser hjem og fortsætter forberedelsen til sæsonen i Premier League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus