Video : Tipsbladet
Premier League

Ups: Burnley-spillere i stor Fantasy-brøler

Tre spillere fra Burnley havde valgt Erling Haaland som kaptajn på deres Fantasy-hold, selv om han skulle spille imod dem.

Premier League ruller igen, og det betyder også, at masser af håbefulde fans dyster mod hinanden i Fantasy Premier League.

Det er dog ikke kun fans, som bruger tid og energi på spillet - også Premier League-spillerne selv laver eget hold og dyster. 

Det er der ingen regler, som forbyder. Til gengæld skal man må måske lige tænke sig om, hvilke spillere eller hvilken kaptajn man vælger.

Det må Brunley-trioen Josh Brownhill, Jack Cork og Arijanet Muric erkende, efter det er kommet frem, at alle tre valgte Erling Haaland som kaptajn i første spillerunde.

Det er der som sådan intet overraskende i - 73 procent af samtlige hold havde Haaland som kaptajn. Den spøjse detalje ligger i, at Haaland netop skulle møde Burnley i første spillerunde.

Derfor er valget måske en lille smule uheldigt, da trioen kunne græde med det ene øje over 3-0-nederlaget. Omvendt kunne de smile med det andet øje, da Erling Haaland scorede to mål i kampen og dermed gav masser af point i Fantasy-spillet.