Video : Tipsbladet
Premier League

Urealistisk højt? Kræver kæmpebeløb for Maguire

Manchester United har sat et heftigt prisskilt på Harry Maguire.

Harry Maguire har ikke den store fremtid i Manchester United, og han er en af de spillere, som klubben har sat til salg denne sommer for at hive nogle pund ind, som skal bruges på eksempelvis en dyr angriber og en målmand. 

Og får Manchester United sin vilje, så kommer de til at tjene styrtende på Harry Maguire. Spørgsmålet er dog, om det bliver en realitet. 

For ifølge lokalmediet Manchester Evening News så har Manchester United klistret et prisskilt på hele 50 millioner pund for forsvarsspilleren, der blev købt for hele 80 millioner pund tilbage i 2019. 

De 50 millioner pund svarer til 435 millioner kroner, og det vil være noget af en bedrift at få det for Maguire, der har mistet sin startplads i klubben. 

Med tanke på at Harry Maguire ligeledes er 30 år gammel, så virker det endnu mere urealistisk, at en klub vil betale så meget. 

Harry Maguire står bag Raphael Varane, Lisandro Martinez, Victor Lindelöf og Luke Shaw i Manchester Uniteds forsvarshierarki. I sidste sæson spillede han 31 kampe, men mange af dem var som indskifter.