• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Obaida El-Itr

- Vi kan ikke beholde vores bedste spillere

Foto: Getty Images

Brighton-manager Roberto de Zerbi lægger ikke skjul på, at stjernerne Mac Allister og Moises Caicedo med stor sandsynlighed er fortid i klubben til sommer.

Af Obaida El-Itr

Premier League-klubben Brighton har i indeværende sæson leveret det ene imponerende resultat efter det andet. Allerede fra starten af sæsonen, hvor Graham Potter stod i spidsen for mandskabet, gjorde de livet svært for flere tophold med deres aggressive og offensive spillestil. Og efter, at italienske Roberto de Zerbi er kommet til, er det kun blevet bedre.

Det er naturligt, at topklubber rundt omkring i Europa har holdt øje med Brighton-profilerne. Især midtbanespillerne Mac Allister og Moises Caicedo er blevet rygtet kraftigt væk, og nu ser det for alvor ud til, at de er fortid til sommer.

Efter kampen mod Aston Villa, som Brighton tabte med 1-2, sagde De Zerbi følgende, da han blev spurgt ind til de to spilleres fremtid.

- Alexis Mac Allister og Moises Caicedo er begge utrolige spillere. De fortjener at prøve sig af på et andet niveau - både i forhold til klub og konkurrence, vi skal være glade på deres vegne, sagde manageren ifølge BBC Sport.

- Vi er Brighton, og vores politik er at hjælpe de unge spillere med at komme videre, vi kan ikke beholde vores bedste spillere. Det er vores mentalitet, og vi skal finde flere unge spillere.

En række engelske medier har de seneste uger skrevet, at Mac Allister er blevet enig med Liverpool, og det samme er de to klubber.

I januar var Caicedo meget tæt på at skifte til Arsenal, men det hele faldt til jorden, og han endte med at blive.