• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Victor Nelsson-bejler lurer på ny stopper

Foto: Getty Images

De har været meldt interesserede i den danske U21-landsholdsprofil, men de kigger tilsyneladende også efter andre alternativer.

Af Victor Risager

FC Københavns forsvarsprofil Victor Nelsson har denne sommer været nævnt af flere medier som et varmt emne i Premier League-klubben Crystal Palace, men endnu er en transfer ikke faldet på plads.

Og nu kigger Crystal Palace tilsyneladende også efter andre spillere til midterforsvaret.

Således skriver både Daily Mail og The Guardian, at Premier League-klubben fra London har et meget godt øje til midtstopperen Ozan Kabak fra Schalke 04.

Ozan Kabak, 21 år, var i sidste sæson udlejet fra Schalke 04 til Liverpool, og Crystal Palace-cheftræner Patrick Vieira skal være fan af den tyrkiske forsvarsspiller.

Efter Schalke 04’s nedrykning er han efter sigende også billigt til salg. Daily Mail skriver, at han måske kan købes for et beløb i omegnen af 75 millioner kroner.

Crystal Palace har endvidere også allerede hentet den 21-årige forsvarsspiller Marc Guehi, der er engelsk U21-landsholdsspiller, fra Chelsea denne sommer. Så spørgsmålet er også, hvor mange stoppere Premier League-klubben vil hente denne sommer.

I sidste sæson sluttede Crystal Palace som nummer 14 i Premier League. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020