Pedro Neto drev gæk med Jannik Vestergaard i søndagens opgør mellem Southampton og Wolverhampton.

Jannik Vestergaard stjal rampelyset af de forkerte årsager, da han og Southampton tabte 1-2 hjemme mod Wolverhampton i Wolverhampton.

Det begyndte ellers godt for hjemmeholdet. Halvvejs inde i første halvleg gjorde Danny Ings det til 1-0, hvorfor Southampton var på vej til at gentage succesen fra midtugens FA Cup-kamp mod netop Wolverhampton.

Men kort efter pausen fik gæsterne bragt balance i regnskabet. Ruben Neves scorede på straffespark, og dermed stod det 1-1.

Halvvejs inde i anden halvleg opstod der en situation i Southamptons målfelt, hvor Vestergaard var involveret på uheldigvis. Vestergaard stod overfor Pedro Neto, der med hurtige fødder fik driblet forbi danskeren og scorede til 1-2.

1-2 blev også kampens slutresultat. Derfor forlængede Southampton sin negative stime til fem nederlag i træk i Premier League, hvor klubben ligger på 13. pladsen med tre point op til Leeds på 10. pladsen.

Se videoen, hvor Vestergaard bliver tørret af Neto, øverst i artiklen.