Den danske landsholdsspiller fik sig en hård medfart, da Darwin Nunez mistede jordforbindelsen mod Crystal Palace.

Liverpool var på jagt efter oprejsning mod Crystal Palace efter uafgjort i første spillerunde mod Fulham.

Jurgen Klopp var tvunget til flere ændringer på grund af skader, hvor James Milner var med istedet for Thiago. Darwin Nuñez, Nathaniel Phillips og Harvey Elliot var også med fra start istedet for Firmino, Jordan Henderson og Joel Matip.

Alligevel startede Liverpool bedst, men det var Crystal Palace, der indledte målscoringen, da Wilfried Zaha bragte gæsterne i front efter en halv times spil. Zaha var tæt på at udbygge scoringen senere i første halvleg.

Liverpool bød sig også til, og her var det klubbens nye angrebsstjerne Darwin Nuñez, der var tæt på, da han ramte stolpen kort får pausefløjtet. Det skulle ikke blive sidste gang, at angriberen besøgte rampelyset.

Kort inde i anden halvleg blev angriberen præsenteret for et rødt kort, da han havde nikket danske Joachim Andersen en skalle.

Darwin Nuñez blev svært provokeret af danskeren, som råbte efter angriberen og gav ham et skub i ryggen, hvilket fik Nuñez til at vende sig 180 grader, og så røg Joachim Andersen i græsset.

Det blev takseret med et direkte rødt kort af kampens dommer Paul Tierney. Opgøret endte uden mål i anden halvleg, og derfor deler Liverpool og Crystal Palace på Anfield.

Joachim Andersen og Crystal Palace indledte sæsonen med et nederlag til Arsenal på 2-0.

Du kan se den voldsomme hændelse i afspilleren ovenfor.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.