• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Vil bænke Eriksen i finale: Det vil hjælpe alle

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere målmand bør Christian Eriksen starte på bænken i lørdagens FA Cup-finale.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen kan på lørdag spille karrierens første FA Cup-finale, når Manchester United og Manchester City brager sammen på Wembley. 

Ifølge den tidligere Manchester United-målmand Ben Foster bør Erik ten Hag dog smide den danske landsholdsstjerne på bænken til storkampen. 

I podcasten The United Stand argumenterer Foster for, at brasilianske Fred bør starte inde i stedet for Eriksen. 

- Det er det store spørgsmål. Den er nok 50/50. Man får brug for vedholdenhed. Man får brug for en spiller, der kan løbe solen sort. Eriksen kommer ikke til at se meget til bolden, lyder det fra Ben Foster i podcasten. 

- For United handler den kamp om at arbejde så hårdt som muligt og håbe på en dødbold eller en individuel genialitet. Eriksen kommer ikke til at få tid med bolden til at diktere spillet, men det vil Bruno.

- Lad Bruno gøre det. Det vil nok hjælpe alle, hvis Bruno ved, at han er den eneste, der skal diktere spillet. Så kan de to andre (Fred og Casemiro, red.) tage sig af den andel del. 

Christian Eriksen startede på bænken i søndags, da Manchester United spillede sæsonens sidste Premier League-kamp mod Fulham. Her startede Fred inde i stedet for den danske stjerne.