Video : Tipsbladet
Premier League

Vil have Højlund: Sender det tunge skyts afsted

Det er ikke hvem som helst, der skal få Rasmus Højlund til Manchester United.

Den danske angriber Rasmus Højlund har haft en stærk første sæson i Atalanta, ligesom han har fået slået sit navn klippefast for det danske landshold med seks mål i de fem kampe, som han har fået.

Endvidere har Manchester United fået øjnene op for ham, og efter det står klart, at Tottenhams Harry Kane bliver for svær, så har de rettet blikket mod Højlund. Det skriver blandt andet The Guardian og Manchester Evening News.

Her bliver der dog peget på, at danskerens klub Atalanta har en høj pris for ham. Det forlyder, at de vil have 750 millioner kroner for ham, mens United blot er klar til at betale 435 millioner kroner for ham.

Dermed er der lidt at forhandle om i den kommende tid.

Der er dog noget, der tyder på, at Højlund ikke bare er en blandt mange spillere, som den engelske storklub er ude efter. Det er nemlig deres fodbolddirektør John Murtough, der er blevet sat på opgaven.

De skulle desuden have haft 'omfattende' samtaler om den danske bombers fremtid.

Rasmus Højlund har desuden fået den hollandske agent Kees Vos til at styre sommerens begivenheder. Det var også ham, der tog sig af Cody Gakpos skifte fra PSV Eindhoven til Liverpool i vinter-vinduet.

Det ser desuden ud til, at der er en United-spiller, der kan få en nøglerolle for det hele. Læs mere om det her.