• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Vil hente stort Liverpool-flop

Foto: Getty Images

Loris Karius, der er mest kendt for sin katastrofale optræden i Champions League-finalen for nogle år siden, kan være på vej væk fra Liverpool.

Af Victor Risager

Loris Karius vil formentlig altid blive husket for én kamp for Liverpool: nemlig finalen i Champions League mod Real Madrid i 2018.

Her vogtede den tyske keeper buret for Liverpool, men det gjorde han ikke særlig effektivt. Han leverede flere drop og var en afgørende faktor i, at Real Madrid endte med at løfte trofæet med de store ører i sidste ende.

Karius er fortsat i Liverpool, men hans dage i klubben er talte. Allerede til januar kan han være på vej videre, melder mediet Bild.

Den schweiziske klub FC Basel var interesseret i at tilknytte den 28-årige målmand i løbet af sommeren, hvor han også selv var frisk på et skifte. Transferen faldt dog dengang til jorden, men FC Basel har ifølge Bild ikke opgivet og er åbne for at forsøge at kapre keeperne igen i januar.

Til sommer har Karius udløb i Liverpool, så hans dage i klubben er efter alt at dømme talte uanset, men Bild påpeger, at Liverpool kan spare nogle penge ved at lade målmanden skifte gratis i januar.

Loris Karius’ seneste optræden for Liverpool var den førnævnte Champions League-finale. I de seneste sæsoner har han været udlejet til Besiktas og Union Berlin med begrænset succes. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020