Video : Tipsbladet
Premier League

Vil sælge Brentford-aktier: Det koster klubben

Prisen på Brentford er nu kommet frem.

I sommer solgte Matthew Benham sine aktier i FC Midtjylland, og der er nu udsigt til, at han kommer til at sælge en del af sine aktier i Premier League-klubben Brentford.

Det skriver Sky Sports.

Her bliver der peget på, at han har hyret banken Rothschild til at lede en proces, som skal få nye investorer ind i klubben. Det står ikke klart, hvor mange aktier, den tidligere FCM-ejer vil sælge, men det kan ende med, at han både ender som majoritets- eller minoritetsejer. I hvert fald vil han fortsat gerne have en rolle i klubben.

Det forlyder desuden, at man forventer, at værdisætningen af klubben kommer til at være på 3,48 milliarder kroner.

Endvidere bliver der peget på, at det er amerikanere, der skulle være interesserede i at gå ind i London-klubben, som Benham gik ind i tilbage i 2007, hvorefter han har flyttet klubben fra de lavere rækker til en fast del af Premier League.

Tilbage i december var en talsmand fra Brentford ude og fortælle til Bloomberg, hvordan situationen ser ud.

- På baggrund af klubbens nylige stigning og vækst og ændringerne i ejerstrukturen inden for Premier League er det ikke overraskende, at der har været interesse for investeringsmuligheder i Brentford FC, sagde talsmanden og fortsatte:

- Mens Matthew Benhams engagement i klubben er lige så stærkt som nogensinde, er det kun naturligt, og måske endda afgørende, for os at nøje undersøge, hvad ny investering potentielt kunne betyde for Brentford FC's fremtid, lød det.

Det har blandt andet været med stor viden fra Smartodds, at Brentford - ligesom FCM - har kunne finde undervurderede talenter i fodboldverdenen.