West Bromwich tager vigtig sejr og forværrer Wolves' stime

West Bromwich tog tre point og forværrede Wolverhamptons forfærdelige stime.

Wolverhampton tog lørdag eftermiddag imod West Bromwich Albion i en kamp, hvor værterne ellers skulle forsøge at bryde en skrækkelig stime i Premier League.

Wolverhampton havde nemlig ikke en eneste af deres forgangne  fem ligakampe. Men selvom West Bromwich roder rundt helt i bunden af rækken, lykkedes det heller ikke denne gang for Nunos mandskab at tage tre point.

I stedet tog West Bromwich deres blot anden sejr i Premier League-sæsonen.

Efter blot otte minutter kom West Bromwich foran på et straffespark af Matheus Pereira, men føringen holdt end ikke til pausen. Det straffespark havde Willy Boly begået, men han skulle gøre skaden god igen.

Fem minutter før pausen udlignede Fabio Silva således med en afslutning efter en flot assist af netop Willy Boly. Og han var ikke færdig. Umiddelbart efter bragte forsvarskrigeren Wolverhampton foran med en scoring efter et hjørnespark.

I anden halvleg blev føringen imidlertid sat over styr. I det 52. minut sendte Semi Ajayi udligningen i mål med et fint hovedstød, og blot tre minutter fik West Bromwich sit andet straffespark i kampen. Det tog Matheus Pereira sig igen sikkert af.

Mere blev der ikke scoret, og det sluttede 3-2 i West Bromwichs favør. Oprykkerne kravler dermed tættere på overlevelse, mens Wolverhampton rasler ned i tabellen og nu er nummer 14.