• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

West Ham sælger flop til Celtic

Foto: Getty Images

Schweizisk landsholdsspiller skifter til Celtic efter et skuffende og kort ophold i West Ham.

Af Victor Risager

Sidste sommer hentede West Ham angriberen Albian Ajeti i FC Basel for knap 65 millioner, men efter en skuffende sæson sender englænderne ham nu videre til Celtic.

Både West Ham og Celtic bekræfter således, at den den 23-årige schweizer skifter til de skotske mestre på en permanent aftale.

I Celtic er Albian Ajeti blevet udstyret med en fireårig aftale, og det vækker selvsagt glæde hos skotternes cheftræner, Neil Lennon.

- Vi er glade for at hente Albian til Celtic. Han er en landsholdsspiller med god kvalitet, og jeg ved, at han virkelig er fast besluttet på at gøre alt, hvad han kan for at sikre os mere succes.

- Jeg har beundret ham i lang tid, da han er en virkelig intelligent fodboldspiller, der er en virkelig god afslutter. Vi er så glade for at gøre ham til en Celtic-spiller, og vi håber, at han får et langt og succesfuldt ophold hos os, siger Neil Lennon til Celtics hjemmeside.

Albian Ajeti har tidligere vist målnæse for FC Basel, hvor han scorede 43 mål på 96 kampe, men i West Ham fik han aldrig gang i målscoringen. På 12 kampe nåede han ikke at score et eneste mål for den engelske klub.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus