• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Wilsheres store bøn: Han vil være helt perfekt

Foto: Getty Images

Jack Wilshere håber at se midtbanespilleren tørne ud for sin tidligere klub.

Af Jacob Quvang

Der har gennem flere år været spekulationer omkring Declan Rices fremtid, men faktum er, at den dygtige midtbanespiller fortsat er i West Ham, selv om talentet sagtens kunne sende ham mod større adresser.

På et eller andet tidspunkt kan man forestille sig, at Rice tager skridtet opad, og her bør Premier Leagues aktuelle tophold, Arsenal, gå all in på ham. 

Det mener Arsenal-darlingen Jack Wilshere.

- Alle, som holder med en klub, ønsker at 'Dec' skifter til den klub. Hvis jeg skal være selvisk, så vil han blive rigtig god under Mikel (Artetas) ledelse. 

- Mikel vil udvikle ham og bringe ham mere i spil, og han vil blive enormt vigtig for holdet. Jeg har talt med Dec, og jeg har fortalt ham, at det, han gør, er utroligt. Han er anfører for en stor Premier League-klub, og han lærer altid. 

- Du er nødt til at være respektfuld over for West Ham, for det er hans klub, men hans fremtid er i hans egne hænder, og det er spændende for ham, for han bliver en større og større spiller. Han udvikler sig til at blive en spiller, som kan spille alle steder. Jeg venter spændt på, hvor han tager hen. Jeg håber, det er Arsenal. Det vil virkelig være et stort indkøb, og han vil være helt perfekt, fortæller Jack Wilshere til Sky Sports.

Declan Rices kontrakt med West Ham udløber næste sommer. Den indeholder dog en option, så den kan forlænges med et år. 

Midtbanespilleren har gennem flere år været en stor profil på West Ham-midtbanen, og han er ligeledes fast mand på det engelske landshold. Tidligere har Chelsea også været meldt varme på ham.

Sikkert bliver det, at der skal mange penge på bordet, hvis West Ham skal sælge sin største stjerne.