Video : Tipsbladet
La Liga

Ydmygelsen får konsekvenser: Barca sætter næsten hele truppen til salg

Der er meget få "urørlige" spillere i FC Barcelona-truppen denne sommer.

FC Barcelona fik læsterlige prygl af Bayern München fredag aften, og det historiske 8-2 nederlag får efter alt at dømme konsekvenser for en lang række af klubbens spillere.

Catalanske Diario Sport skriver nemlig i søndagens avis, at ser man bort fra enkelte undtagelser, så er hele det spanske storholds trup i princippet sat på transfermarkedet.

Lionel Messi, Marc-Andre ter Stegen, Frenkie de Jong og Clement Lenglet skulle være de eneste spillere, som er "urørlige". Ellers er FC Barcelona åbne for bud på samtlige spillere.

Læs også:Solskjær efter FCK: Vi er fysisk og mentalt klar til Sevilla

Skal man tage den rapport for gode varer, betyder det, at profiler som Sergio Busquets og Gerard Pique kan ende med at forlade Camp Nou denne sommer. Jordi Alba og Luis Suarez ligeså.

Det er ret veletableret, at FC Barcelona forsøger at finde en ny klub til Philippe Coutinho, men en række af klubbens andre enorme signings, Antoine Griezmann og Ousmane Dembéle, kan også købes, hvis buddet er rigtigt.

Martin Braithwaite er heller ingen undtagelse og kan måske ende med kun at tilbringe en halvsæson hos det spanske storhold.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Ronaldo vil have angriber til Juventus

Læs også:Kyniske Lyon sendte Manchester City ud

Læs også:Søndagens rygtebørs: Barca har fundet deres næste træner

Læs også:Lyon-træner tror på ny overraskelse mod Bayern