Ydmygende: Her er PL-historiens 10 største sejre

Historiens 10 største sejre i Premier League er blevet opdateret efter Manchester Uniteds sejr over Southampton.

Southampton glemmer formentlig ikke deres 0-9-nederlag til Leicester, og det glemmer nok heller ikke aftenens resultat.

Forinden opgøret havde Manchester United rekorden sammen med Leicester, da De Røde Djævle også vandt 9-0 over Ipswich tilbage i 1995. Nu har de to 9-0-sejre og tangerede dermed deres egen rekord.

Her kigger vi tilbage på de 10 største sejre i ligaens historie:

9=. Middlesbrough 8-1 Manchester City (2008)

Han floppede ganske markant i Premier League, men i denne kamp scorede Afonso Alves tre gange. Det var på dette tidspunkt, at Manchester City så småt var begyndt at satse på at hente dyrtindkøbte spillere.

9=. Nottingham Forest 1-8 Manchester United (1999)

Det var den største udebanesejr i ligaens historie. Bare 10 minutter før tid stod måltavlen kun på 1-4, men så kollapsede Nottingham Forest fuldstændig.

5=. Chelsea 8-0 Wigan (2010)

På sæsonens sidste dag kunne Chelsea sikre sig mesterskabet med en sejr, og det lykkedes på overbevisende vis. Didier Drogba leverede et hattrick, mens Nicolas Anelka kom på tavlen to gange. I den sæson scorede Chelsea hele 103 mål.

5=. Manchester City 8-0 Watford (2019)

Efter 18 minutter var Manchester City foran med hele 5-0, og det kunne være gået meget værre, hvis Sergio Agüero undervejs ikke havde misbrugt flere rigtig store chancer. Portugisiske Bernardo Silva lavede hattrick i opgøret.

5=. Chelsea 8-0 Aston Villa (2012)

Et brændt straffespark i det 89. minut betød, at Chelsea ikke tangerede rekorden for historiens største sejr. I kampen scorede blandt andre Fernando Torres, Ramires og Frank Lampard.

5=. Newcastle 8-0 Sheffield Wednesday (1999)

Det var dengang, at Alan Shearer var en stjerne i Newcastle. Han leverede fem kampe i kampen, hvor også Aaron Hughes, Kieron Dyer og Gary Speed kom på måltavlen.

4. Tottenham 9-1 Wigan (2009)

For første gang siden 1962 kvalificerede Tottenham sig i denne sæson til Europas fineste klubturnering. Ved pausen i denne kamp stod der sågar kun 1-0. Undervejs scorede Jermain Defoe hele fem gange.

1=. Manchester United 9-0 Ipswich (1995)

Tidligere i same sæson var det Ipswich, der var bedst og vandt 3-2 mod Manchester United. De endte dog sidst og rykkede ud af ligaen, mens Manchester United blev nummer to efter Blackburn.

1=. Southampton 0-9 Leicester (2019)

Leicester gav en perfekt hyldest til Vichai Srivaddhanaprabha, som på tragisk vis døde for præcis et år siden i dag. Både Jamie Vardy og Ayoze Perez lavede hattrick i kampen.

1=. Manchester United 9-0 Southampton (2021)

Et rødt kort til Southampton efter godt et minuts spil satte De Røde Djævle i gang - førte 4-0 ved pausen, og anden halvleg bød på fem scoringer.