Premier League Kristian Porse

Zlatan afslører: Jeg ødelagde Uniteds store plan

Foto: Getty Images

Den svenske stjernespiller gjordet det stik modsatte af aftalen.

Af Kristian Porse

Tilbage i sommeren 2016 var der stor uvished om den svenske stjernespiller Zlatan Ibrahimovic' fremtid. 

Angriberens kontrakt med Paris Saint-Germain var løbet ud, og det eneste, som stod klart, var, at han ønskede at prøve sig selv af i en anden klub. 

Det betød, at sommermånederne var fyldt med rygter om, hvad fremtiden bød på for Zlatan. 

Men på et tidspunkt brød han selv tavsheden og offentliggjorde sin næste destination.

Det skete, da han lavede et opslag på sin Instagram-konto, hvor han skrev følgende.

- Min næste klub bliver Manchester United, skrev han helt kort og kontant. 

I dag, seks og et halvt år senere, fortæller Zlatan så, at han brød alle aftalerne med sin nye klub, da han selv offentliggjorde skiftet. 

I et interview med mediet Sport Bladet afslører han nemlig, at Manchester United havde planlagt en stor PR-plan i forbindelse med offentliggørelsen af Zlatan som klubbens nye spiller. 

- Faktum er, at jeg gik ind på min Instagram-konto og skrev: 'Min næste klub bliver Manchester United,' siger han og fortsætter.

- Jeg var så træt af alle forhandlingerne. Men jeg skal love for, at helvede brød løs, efter jeg havde skrevet det. Mino Raiola (Zlatans agent, red.) havde lyst til at slå mig ihjel, siger han. 

- Manchester United havde nemlig planlagt en overraskelseskampagne og en stor præsentation med specielle effekter i ægte Hollywood-stil. Jeg ødelagde dog det hele med en enkelt opdatering på de sociale medier, siger han. 

Zlatan Ibrahimovic spillede halvandet år i Manchester United, inden han i foråret 2018 forlod klubben til fordel for den amerikanske klub LA Galaxy.