• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Zlatan raser: Skulle betale 1 pund for juice

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic var ikke imponeret over Manchester United, som ifølge ham havde en smålig mentalitet.

Af Jacob Quvang

Zlatan Ibrahimovic er bogaktuel med sin nyeste bog 'Adrenaline', og her holder han ikke meget tilbage, når emnet kredser om svenskerens tidligere klub Manchester United.

For dengang han skiftede til klubben i 2016 var han hurtigt overrasket over klubben, som ifølge ham havde en smålig mentalitet. Det drejede sig særligt om en episode på et hotelværelse, hvor Zlatan skulle have sig en lille juice. Det skriver The Athletic, som har læst bogen.

Han skriver:

- En ting, der overraskede mig, var: Alle ser United som en storklub, en af de rigeste og mest magtfulde i verden, og sådan havde jeg det også, når jeg så den udefra. Men da jeg var der, så jeg kun en smålig, lukket mentalitet.

- En dag var jeg på hotel med holdet før en kampe. Jeg blev tørstig, så jeg åbnede minibaren og tog en frugtjuice. Vi spillede kampen og tog så hjem. Så gik der noget tid. Min lønseddel ankom, og normalt ser jeg ikke på den. Det plejer jeg kun at gøre mod slutningen af sæsonen for at se, hvad der er kommet ind og ud. Men på det tidspunkt var jeg nysgerrig, og jeg så, at de havde taget en pund fra min månedlige løn. 

- Jeg ringede til vores team-manager: 'Undskyld mig hvorfor har de taget en pund af min løn?' Han kiggede på mig og sagde: 'Det var den der frugtjuice fra minibaren'. 'Tager du pis på mig? Seriøst?' 'Nej, jeg gør ej. Når du bestiller noget her, skal du også betale for det.' 'Klart, men jeg tog ikke på hotel af egen fri vilje. Jeg var ikke på ferie. Det var min arbejdsplads, og jeg var der for Manchester. Hvis jeg skal spille, og jeg er tørstig, så er jeg nødt til at drikke. Jeg kan ikke gå på banen og være dehydreret.'

- Kan du tro det? Sådan noget ville aldrig ske i Italien. Det er sådan nogle ting, der gør en forskel og som får spillernes respekt, skriver Zlatan Ibrahimovic. 

Han beskriver også, at han var nødt til at vise sine papirer hver dag for at komme på træningsbanen, selv om menneskene der udmærket vidste, hvem han var. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020