• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Afviser rygte om Daniel Wass

Foto: Getty Images

Jose Bordalas, cheftræner i Valencia, har ikke fået indikationer om, at Daniel Wass vil nægte at spille.

Af Victor Risager

Der har været et hav af rygter om Daniel Wass og Atletico Madrid i de seneste dage, hvor Valencia-danskeren har været sat i forbindelse med et skifte til hovedstadsklubben enten i januar eller til sommer.

Heriblandt har der været et rygte fra spanske AS om, at Wass kunne finde på at tage drastiske midler i brug for at forcere et skifte. Således forlød det, at han kunne nægte at spille for Valencia, indtil hans kontrakt udløber til sommer.

Men det rygte skydes ned af Valencias cheftræner, Jose Bordalas.

Nyhedsbureauet EFE skriver, at træneren på et pressemøde lørdag fortalte, at han ikke har fået indikationer på det fra danskeren.

Til gengæld bekræftede træneren, at Wass gerne vil til Atletico Madrid.

- Han fortalte mig, at han har et tilbud fra Atlético, og at hans idé i princippet var at skifte nu. Men jeg bestemmer ikke. Jeg ville ønske, jeg kunne. Jeg er ikke ejeren. Jeg er træneren, og jeg bestemmer på mit område, fortalte Jose Bordalas ifølge EFE.

32-årige Daniel Wass har spillet 152 kampe for Valencia, siden han kom til klubben fra Celta Vigo i sommeren 2018, men han har som bekendt kontraktudløb til sommer og kan allerede nu forhandle med bejlere.  

Hvis Atletico Madrid ikke formår at hente Daniel Wass, kan de efter sigende jagte en anden dansker til pladsen som højre back. Det kan du læse mere om lige her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020