• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Avis: Disse tre er i spil som Busquets-afløser

Foto: Getty Images

FC Barcelona har identificeret tre mulige afløsere for Sergio Busquets.

Af Ole Hoffskov

Sergio Busquets fylder 33 år til sommer, og det betyder, at Barcelona-stjernen i fodboldmæssig forstand er ved at være aldrende. Det betyder også, at Barca ikke kan forvente, at midtbanespilleren har mange år i sig endnu på højeste niveau.

Derfor er FC Barcelona også på udkig efter en arvtager for Sergio Busquets, og klubben vil muligvis allerede slå til i det kommende transfervindue, så afløseren kan køres ind på holdet løbende.

Ifølge El Mundo Deportivo er der tre navne i spil - 18-årige Eduardo Camavinga, 23-årige Manuel Locatelli og 24-årige Mikel Merino.

Eduardo Camavinga har længe været udskreget som ét af Europas helt store talenter, og på trods af sin unge alder er Rennes-spilleren allerede noteret for 65 kampe i Ligue 1, og han har fået sin debut på det franske landshold. Barcelona vil helt sikkert skulle kæmpe med andre storklubber om Eduardo Camavingas underskrift.

Manuel Locatelli tørner til dagligt ud for Sassuolo, og Barcelona skal have fulgt ham tæt i to år. Han har en fortid i AC Milan og er noteret for ni landskampe for Italien.

Mikel Merino fra Real Sociedad har stadig fire år tilbage af sin kontrakt, og han bliver en dyr herre for FC Barcelona. Merino har aktuelt en frikøbsklausul på 450 millioner kroner - i sommeren 2022 stiger den til 487,5 millioner.

Sergio Busquets har spillet 625 kampe for FC Barcelona, så det er nogle store sko, der skal udfyldes på Camp Nou.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020