• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Avis: PSG tilbød kæmpekontrakt til Barcelona-juvel

Foto: Getty Images

PSG stod klar med mange millioner for at lokke FC Barcelonas stortalent væk.

Af Victor Risager

- Jeg fik tilbud fra flere forskellige klubber, men min drøm har altid været at udvikle mig i Barca og vinde med klubben.

Sådan lød det fra supertalentet Ansu Fati, der forleden forlængede sin kontrakt, så den nu udløber i sommeren 2027 frem for efter denne sæson. Og nu har avisen Mundo Deportivo så gravet frem, hvilke andre klubber der var ude efter stjernefrøet.

Mundo Deportivo melder især om interesse fra PSG, der så Ansu Fati som en potentiel afløser for Kylian Mbappe, som kan forlade franskmændene til sommer.

PSG skulle være klar til at hente den 18-årige spanier på en fri transfer til sommer, hvor de ville tilbyde en årsløn på 113 millioner kroner samt en bonus på hele 225 millioner kroner alene for at skrive under med klubben.

Den spanske avis skriver også om interesse fra Liverpool og Manchester United, der begge også var klar til at tilbyde en løn på knap 113 millioner om året.

Hos Ansu Fati var der dog aldrig tvivl om, at det kun var FC Barcelona, han var interesseret i. Derfor skrev han altså også under på en ny femårig aftale med klubben, hvor han netop har overtaget nummer 10 efter Lionel Messi.

Hidtil står den 18-årige offensivspiller noteret for to mål på fem kampe i denne sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020