• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Bale om Real Madrid-pres: Der er mere på golfbanen

Foto: Getty Images

Gareth Bale er ikke i tvivl om, hvor han har det bedst, når det kommer til pres.

Af Oliver Okstrøm

Gareth Bale er skadet i øjeblikket, men når han ikke kan være med på træningsbanen med de øvrige Real Madrid-spillere, så er han en gut, som har godt styr på golfspillet. Og klart den bedste i klubben.

Det fortæller han ifølge den spanske sportsavis Sport.

- Der er kun to, der spiller golf af os i Real Madrid-omklædningsrummet, så jeg er helt sikkert nummer ét på holdet. Thibaut Courtois er den eneste, der spiller udover mig, men han er ikke bedre end mig, fortæller Bale.

Det kommer efter, at Spanish Open blev spillet med Bale som tilskuer, og han oplyser da også, at hvis der er en golf-turneringen i nærheden, så kommer han og ser den.

Gareth Bale peger endvidere på, at det er bemærkelsesværdigt, hvordan golfspillere kan levere under pres, når man sammenligner med fodbold.

- Fodbold er anderledes, fordi man også har en dommer at holde øje med. Golf er et mere mentalt spil. Jeg føler mere pres på golfbanen end foran 80.000 på en fodboldbane, lyder det fra Bale.

Waliseren har tidligere været kritiseret for at bruge for meget tid på golf-banen i stedet for at socialisere med sit hold, ligesom det undrer folk, at han stadig er dårlig til spansk. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020