• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Kristian Porse

Barca bekræfter: Ved ikke om stjerne vil forlænge

Foto: Getty Images

Han har allerede kontraktudløb næste sommer.

Af Kristian Porse

Cheftræner i FC Barcelona Ronald Koeman fortæller, at der endnu ikke er klarhed over, om Ousmane Dembele har lyst til at forlænge sin kontrakt med klubben. 

Det sker i et interview med det spanske medie Football Espana. 

Her forklarer den hollandske træner, at FC Barcelona hellere end gerne vil forlænge med franskmanden, men at det står og falder med Dembele selv.

- Det vigtigste at sige er, at vi gerne vil have, at han bliver her. Det er vigtigt for os, for han har en masse kvalitet, siger han og fortsætter.

- Muligheden for at forlænge aftalen er til stede, men der er stadig også en mulighed for, at han ikke vil. Vi er nødt til i klubben at snakke om, hvordan vi griber det an herfra, siger han. 

Yderligere oplyser Koeman, at der endnu ikke er lavet en plan for, hvad der skal ske med Dembele, hvis han ikke ønsker at blive i Barca. 

- Vi mangler stadig at lægge en plan for, hvad vi gør, hvis han ikke forlænger, siger han. 

Ousmane Dembele har som nævnt kontraktudløb næste sommer. Derfor er den franske kantspiller i sin fulde ret til at forhandle med potentielle nye klubber fra årsskiftet. 

Spørgsmålet er så, om FC Barcelona vil forsøge at få en skilling for ham i vinterens transfervindue gennem et salg, så de undgår, at han forlader klubben på en fri transfer. 

Dembele kom til den catalanske storklub i 2017, hvor han skiftede fra Borussia Dortmund i en handel, der angiveligt kostede Barca mere end 750 millioner kroner.

Siden da har han været enormt skadesplaget og derfor aldrig for alvor bevist, at han er pengene værd.