• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Barcelona gik glip af Mbappe: Derfor kom han ikke

Foto: Getty Images

Den franske stjernespiller kunne sagtens have spillet for Barcelona i dag.

Af Oliver Okstrøm

Kylian Mbappe blev den store helt på Camp Nou tirsdag aften, da han sammen med Paris Saint Germain vandt med 4-1 over Barcelona. Det kunne dog have set helt anderledes ud, hvis tingene var gået på en anden måde i 2017.

Dengang havde Barcelona nemlig fingrene ude efter franskmanden, fortæller Junior Minguella, der er Barcelona-agenten Josep Maria Minguellas søn. Det sker i et interview med Cadena COPE.

- Jeg kan bekræfte det. Min far vidste, at Neymar havde en aftale med PSG, og at han var på vej dertil. Direktørerne vidste det enten ikke eller troede ikke på det. De ville ikke gøre noget, inden han skiftede, siger han og fortsætter:

- Da Neymar så var solgt var præsidenten og staben i tvivl om, hvem de skulle hente ind. Dengang mente de, at Dembele passede bedre ind end Mbappe, lyder det fra den yngre Minguella.

Hvis Minguella ikke er et navn, som får en klokke til at ringe, så er det manden, som stod bag, at store navne som Lionel Messi er kommet til Barcelona i løbet af årene.

Det endte også ud med, at Barcelona valgte at købe Ousmane Dembele, som efterhånden har kostet dem en god slat penge. Læs mere om det seneste beløb, som storklubben har skulle betale her.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

To af ligaens mest formsvage hold mødes i en kamp, der kan blive afgørende for, om de kommer i top 6.

Mere Superliga

Fokus