La Liga Lars Gram-Hanssen

Barcelona-legende sviner Dembélé til

Foto: Getty Images

Ousmane Dembélé er kommet i modvind i FC Barcelona, og franskmanden har nu fået en ordentlig sviner med på vejen af Hristo Stoichkov.

Af Lars Gram-Hanssen

Ousmane Dembélés tid i FC Barcelona ser ud til at slutte på mindre harmonisk vis, efter at den catalanske klub har meddelt franskmanden, at man vil sælge ham, fordi han ikke har forlænget sin kontrakt. 

Dembélé, der efterfølgende har taget til genmæle, har dog nu også fået en sviner med på vejen af FC Barcelona-legenden Hristo Stoichkov. 

- Hvis du ikke ønsker at være i Barcelona, så lad i det mindste være med at sværte klublogoet til. Lad trøjen ligge og sig: 'gentlemen, jeg siger farvel nu', lyder det således, ifølge Mundo Deportivo, fra Stoichkov. 

Ifølge Stoichkov bør FC Barcelona-præsident Joan Laporta nu losse Dembélé på porten med det samme, selvom franskmandens kontrakt først udløber til sommer. 

- Mr. Laporta, åbn døren og lad ham gå. Dem, der ingen følelse for trøjen har, bør tage væk. Jeg svedte for denne trøje, og jeg ved, hvad Barca er, lyder det således fra bulgareren.

Stoichkov hylder samtidig Xavi Hernández for ikke at udtage Dembélé til torsdagens Copa del Rey-kamp mod Athletic Bilbao, som FC Barcelona tabte med 3-2. 

- Jeg hylder ham som træner for ikke at udtage ham, for det omklædningsrum fortjener respekt. Med en historie på 121 år fortjener vores klub og vores logo respekt. 

Afslutningsvist anklagede Stoichkov så også Ousmane Dembélé for at være overvurderet.

- Tak fordi du har ført folk bag lyset, ved at få dem til at tro, at du kan finde ud af at spille fodbold. Det kommer fra en, der spillede den position, lyder det således fra Stoichkov.

FC Barcelona betalte Dortmund over én milliard kroner for Ousmane Dembélé i 2017, men franskmanden ser altså nu ud til at smutte, da han ikke er tilfreds med FC Barcelonas tilbud.