• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Braithwaite-rival på vej væk: Mesterhold lokker

Foto: Getty Images

Svingdøren i Barcelona ser ud til at være tændt igen.

Af Oliver Okstrøm

I FC Barcelona er der lagt op til en større ombygning af truppen. Allerede nu er Sergio Agüero, Eric Garcia og nu Emerson Royal fra Real Betis. Derfor skal der også nogle spillere videre.

Her er den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite tidligere været nævnt som et bud, men i første omgang ser det ud til, at han slipper for at finde flyttekasserne frem. Det gør Trincao i stedet, skriver den catalanske sportsavis Sport.

Fremtiden for ham ser ud til at være hos de portugiske mestre fra Sporting CP, som i første omgang lader til at være ude efter at få ham ind på en lejeaftale.

Når der blot er tale om en lejeaftale, så skyldes det efter sigende, at Barcelona selv har stor tillid til Trincao som en spiller, de vil få meget nytte af i de kommende år. Han ankom forud for den netop overståede sæson fra Braga for omkring 225 millioner kroner, og den investering smider de ikke væk lige foreløbig.

Ledelsen i Barcelona kan dog godt se, at det er vigtigt at få noget spilletid i benene på deres offensive talent, og derfor skulle de også være klar til at sende ham ud på et lån - og særligt i en klub, som skal spille Champions League.

Trincao spillede 28 kampe i La Liga i den seneste sæson med tre mål og to assister til følge.

For Martin Braithwaite er situationen dog ikke reddet med Trincao på vej ud af truppen. Mange i Spanien ser ham i hvert fald i en anden klub. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020