La Liga Mads Bye Marboe

- Daniel Wass er den sidste spiller, han vil miste

Foto: Getty Images

Legende har svært ved at se Daniel Wass forlade Valencia nu.

Af Mads Bye Marboe

Daniel Wass meldes på vej til Atlético Madrid, men selvom danskeren selv gerne vil væk, er det langt fra givet, at skiftet bliver en realitet.

Valencia vil have en erstatning på plads, før man vil lade 32-årige Wass gå, og det når det spanske klub måske ikke, inden transfervinduet lukker om få dage.

Der er altså en mulighed for, at Wass også tager foråret med i Valencia, og klubikonet Santi Cañizares kan godt forstå, at man ikke vil slippe den alsidige dansker for enhver pris, selvom han har kontraktudløb til sommer.

- Daniel er den type spiller, man altid er glad for, når man kigger på hans præstationer over en hel sæson. Først og fremmest fordi han deltager i stort set alle kampe, men også fordi han spiller alle pladser uden at brokke sig, og han leverer altid.

- Selvom han normalt ikke er afgørende i kampene, er han en spiller, man ikke vil give slip på, fordi han præsterer hver gang. Man kan betale ham hans løn i ro og mag, for han sparer ikke på kræfterne, men giver alt, hvad han har, siger han til Radio Marca.

Cañizares understreger, at Valencia-træner José Bordalás også er meget glad for Daniel Wass.

- Jeg kan fortælle dig, at Daniel Wass er en af ​​de sidste fodboldspillere, Bordalás vil miste, for han kan gøre sig på mange positioner, og han leverer altid. Derudover kan han arbejde intenst i 90 minutter.

Atlético Madrid har angiveligt budt cirka 22 millioner kroner på Daniel Wass.