• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Lasse Sylvest Mikkelsen

- Det er en trist situation

Foto: Getty Images

Manchester City-manager, Pep Guardiola, håber, at hans tidligere klub FC Barcelona kan komme tilbage på toppen efter det kommende præsidentvalg.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Pep Guardiola kalder Josep Maria Bartomeus tilbageholdelse en "trist" situation, efter den tidligere Barcelona-præsident blev anholdt mandag efter politiet har efterforsket den såkaldte "barcagate".

Bartomeu blev siden løsladt tirsdag, efter at have tilbragt mandagen i brummen, men den 58-årige tidligere Barca-boss benyttede sin ret til ikke at udtale sig.

- Det er en trist situation, men jeg håber det slutter godt. Han er uskyldig til det modsatte er bevist, sagde Manchester City-manageren på pressemødet efter tirsdagens Premier League-sejr over Wolves.

Guardiola fortalte yderligere, at han håber, hans tidligere klub kommer tilbage på sporet, uanset om det er Joan Laporta, Victor Font eller Toni Freixa, der bliver valgt som præsident ved valget 7. marts.

- Om en uge får vi en ny præsident. Det er en svær situation i Barcelona, men den nye mand skal have modet til at lede i de næste år. Jeg er sikker på, at de kommer tilbage stærkere. 

- Den nye præsident skal lede med selvtillid og samle fansene, og det vil gøre det til den klub, den er. Jeg ser frem til valget, og forhåbentlig bliver det en god præsident.

Guardiola anses som en af FC Barcelona bedste spillere og managere nogensinde, siden han kom til som ungdomsspiller i 1984.

Han spillede i klubben frem til 2001, hvor han vandt fem liga-titler.

Guardiola vendte siden tilbage til Barcelonas B-hold i 2007, inden han overtog førsteholdet et år senere.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus