• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Dyr udvisning: Barcelona-chef misser topkamp

Foto: Getty Images

Ronald Koeman blev udvist for FC Barcelona torsdag, og det koster en karantæne.

Af Victor Risager

Det sluttede med en kæmpe skuffelse for FC Barcelona mod Granada torsdag aften. Med en sejr kunne de have indtaget førstepladsen i La Liga, men trods en tidlig føring snublede catalanerne og tabte til det sydspanske hold. 

Som om at det ikke var slemt nok, ragede cheftræner Ronald Koeman også et rødt kort til sig, og det koster ham nu en karantæne.

Det spanske fodboldforbund meddeler nemlig nu, at Ronald Koeman får to kampes karantæne for en nedladende attitude og kommentarer over for kommentarerne.

Efter kampen hævdede Koeman ellers, at han ikke sagde noget skidt.

- Jeg har ikke sagt noget slemt. Jeg har ikke fornærmet ham. Det er utroligt. Men fjerdedommeren vil være aftenens hovedperson. Jeg har kommenteret på noget, men med al respekt har jeg ikke brugt et dårligt ord. Han har været disrespektfuld over for mig, sagde Koeman ifølge Marca.

Om ikke andet vil hollænderen nu ikke være på sidelinjen i FC Barcelonas to kommende kampe, hvor de møder henholdsvis Valencia og Atletico Madrid. Især den sidstnævnte kamp kan få afgørende betydning for ligaens udfald.

I øjeblikket er Atletico Madrid nemlig på førstepladsen i ligaen, mens FC Barcelona er nummer tre. Der er to point mellem de to hold inden de sidste fem spillerunder.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020